Se spune ca o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte. Insa credem ca  fotografia de eveniment este mai mult de atat. Pentru ca ceea ce o face sa ramana peste timp este faptul ca transmite iubire, fericire, promisiune, amintiri unice.

         Suntem doi fotografi, sot si sotie, Florin si Andreea si am inceput totul din pasiune. Pentru natura, hobby-uri, din pasiune pentru frumos. Si am ajuns la fotografia de eveniment nu din nevoia de a avea un job, ci din dorinta de a le crea oamenilor amintiri frumoase. Ceea ce ne face sa fim relaxati si sa incercam sa dam ce e mai bun pentru clientii nostri din pura pasiune.

        Putem sa descriem stilul nostru ca fiind “documentar”. Ne place fotojurnalismul. Ceea ce inseamna ca vom incerca sa va fotografiem evenimentul fara ca voi sa ne priviti ca pe doi“intrusi” in fata carora trebuie sa luati „fata de poza”. Pur si simplu va fotografiem povestea, fericirea de pe chipuri, expresiile, trairile, rasul si iubirea. 

         Desi s-ar putea spune ca o nunta sau un botez sunt evenimente al caror curs il stii oarecum, niciunul nu seamana cu celalalt. Intotdeauna cuplurile incearca sa aduca ceva nou, ceva care ii caracterizeaza doar pe ei, iar noi suntem intotdeauna bucurosi sa fim acolo si sa surprindem aceste detalii care fac diferenta. 

         Desi iubim stilul “not so obvious photographs”, totodata vom pune mare pret pe fotografia de familie si pe portretele creative, adica pozele cu voi doi si vom incerca sa gasim cele mai bune unghiuri si lumini pentru a scoate in evidenta emotiile pe care le traiti.

       Asadar, daca suntem pe aceeasi lungime de unda, nu ezitati sa ne explorati site-ul si sa ne contactati pentru o discutie mai amanuntita.

       Celor care deja ne-ati ales va multumim pentru incredere si pentru ca ne-ati dat sansa sa va fim alaturi in cele mai frumoase momente!